Verbouwing de Tweemaster 'het roer om'

Tijdens de zomervakantie zal er een verbouwing plaatsvinden in het hoofdgebouw van de Tweemaster. Er wordt een nieuwe vloer gelegd, er vinden schilderwerkzaamheden plaats, er worden wanden geplaatst en muren worden afgebroken. Twee kleuterlokalen, de hal, de teamkamer en kantoren zal worden voorzien van nieuw meubilair. Op deze pagina kunt u de verbouwing volgen.

Volg onze verbouwing 'het roer om'

Tijdens de zomervakantie zal er een verbouwing plaatsvinden in het hoofdgebouw van de Tweemaster. Er wordt een nieuwe vloer gelegd, er vinden schilderwerkzaamheden plaats, er worden wanden geplaatst en muren worden afgebroken. Twee kleuterlokalen, de hal, de teamkamer en kantoren zal worden voorzien van nieuw meubilair.
Op deze pagina kunt u de verbouwing volgen.
De BSO-groep die momenteel in de Pontonnier huist, komt terug naar de Tweemaster. Wij gaan een extra BSO-ruimte creëren. Dat doen wij door één ruimte te maken van de huidige kantoren, keuken en opslagruimtes van de BSO. Op de website zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
 • donderdag 14 juli: lokalen E t/m I zijn leeg. Het meubilair is opgestapeld in lokaal C-D-J;
  De hal is leeg, teamkamer is leeg, kantoren zijn leeg (al het meubilair opgeslagen in hal kleuters);
 • vrijdag 15 juli: de schilder komt schouwen en de kleuren bepalen;
  de elektricien ontmantelt de muren die worden gesloopt;
 • maandag 18 juli start werkzaamheden:
  stoffeerder verwijdert huidige marmoleum vloeren - aannemer Klies & Jozefbouw slopen bestaande muren
 • donderdag 21 juli vloeren geëgaliseerd en in sommige lokalen extra beschermlaag aangebracht (ivm vochtproblemen). 
 • woensdag 27 juli worden de muren van het magazijn in de hal geplaatst, de vloeren in de lokalen (groep 3, 3-4, 5-7, 7 en BSO 4 t/m 7) zijn gelegd. De schilders zijn kozijnen, deuren, wanden en ombouw verwarmingen aan het schuren. De voorbereidingen van de nieuwe keuken in de nieuwe BSO ruimte worden gemaakt. 

Kind aan het woord

'Op De Tweemaster zijn goede leerkrachten die je altijd helpen'